laupäev, 2. jaanuar 2010

Värske menüü 02.01.ja 03.01.

Puravikupüreesupp pardifileega 89.-
Creamy porcini soup with duck fillet

Kanamaksapatee kirsiconfit´iga 75.-
Chicken liver patee with cherry confit

Marineeritud tuunikala tempura kastmega 95.-
Marinated tuna with tempura sauce

Veise sisefilee ürdikartulite ja ploomi-punaveinikastmega 160.-
Fillet mignon with herb potatoes and plum-red wine sauce

Madalal temperatuuril küpsetatud metssiga hautatud köögiviljadega 150.-
Slow cooked wild boar with stewed vegetables

Niiluse ahven kookoseriisi ja sidrunrohu kastmega 140.-
Nile perch with coconut rice and lemon grass sauce

Apelsinikook maasikakastmega 56.-
Orange cake with strawberry sauce

Veinis hautatud pirn vanillijäätise ja blue curacao kastmega 56.-
Stewed pear with vanilla ice-cream

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar