kolmapäev, 20. jaanuar 2010

Värske menüü 20.01. ja 21.01.

TÄNA / TODAY

Räime carpaccio seedermänni seemnevahuga 68.-
Baltic Herring carpaccio with pine seeds foam

Mozzarella salat suitsutatud kirsstomatitega 75.-
Mozzarella salad with smoked cherry tomatoes

Šampinjonidega täidetud lõhefilee kartuli ja kapparikastmega 130.-
Salmon fillet with potatoes and cappari sauce

Seasisefilee kartuligratääni ja rohelise pipra kastmega 140.-
Pork tenderloin with potatoe gratinée and green pepper sauce

Pardi confit valges veinis hautatud pirni ja punaveinikastmega 160.-
Duck confit with wine poached pear and red wine sauce

Õrnalt suitsutatud beebiforell ratatouille´i ja kooriklooma kastmega 140.-
Slightly smoked baby trout with ratatouille and bisq sauce

Šokolaadi fondant balsamico ja marjakastmega 56.-
Chocolate fondant with balsamico and berry sauce

Maasika Brüleekreem 56.-
Strawberry Créme Brulée

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar