esmaspäev, 4. jaanuar 2010

Värske menüü 04.01. ja 05.01.

Mereanni valik tuunikalast, lõhest ja lõhemarjast pošeeritud munaga 95.-
Seafood selection from tuna, salmon, salmon caviar with poached egg

Värske salat rostbiifi ja päiksekuivatatud tomatitega 85.-
Fresh salad with roastbeef and sundried tomatos


Veise sisefilee peekoni, šampinjoni, kartuli ja punaveinikastmega 160.-
Tournedos with bacon, champignon, potatoes and red wine sauce

Barbeque ribi rohelise salati ja kirsikastmega 80.-
Barbeque ribs with green salad and cherry sauce

Tursafilee aedviljade ja koorese kastmega 140.-
Cod fillet with vegetables and creamy sauce


Ahjuõuna brüleekreem 56.-
Oven baked apple Créme Brulée

Kodujuustu-pirnikook 56.-
Cottage cheese-pear cake

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar